Je wilt natuurlijk op ieder gewenst moment van de dag weten hoe laat het is. Je kunt dan natuurlijk telkens op je mobiel kijken of op zoek naar een klok. Maar het is natuurlijk veel beter, en meer stylish verantwoord, als je een mooi horloge om je pols hebt. Met Citizen horloges heb je de keuze uit veel verschillende horloges. Citizen horloges hebben net dat beetje extra waardoor je ze graag zult dragen. En ja, ook op deze horloges kun je prima de tijd in de gaten houden. Daar heb je geen zandloper meer voor nodig.

Citizen horloges zijn duurzaam

Citizen horloges zijn niet alleen schitterend om te zien, ze werken ook nog eens mee aan een beter milieu. Want deze horloges hebben geen batterij. Deze hoef je dus ook nooit te vervangen. En dat is goed nieuws voor het milieu, want we weten allemaal van de zware metalen die in batterijen gebruikt worden. Maar hoe werkt het dan? Moet je Citizen horloges handmatig opwinden? Nee joh! Deze horloges hebben een zonnepaneeltje in de wijzerplaat zitten. Dus wanneer er licht schijnt op de wijzerplaat, wordt het horloge automatisch opgeladen. Dat wil niet zeggen dat je ervoor moet zorgen veel licht te vangen. Citizen horloges hebben aan een klein beetje licht genoeg. En dan kunnen ze weer maanden mee.

Citizen horloges voor mannen en vrouwen

Dat er een zonnepaneeltje in deze horloges zit, wil niet zeggen dat ze daarom lomp en groot zijn. De techniek is tegenwoordig al zo ver dat je aan een heel klein zonnepaneeltje genoeg hebt. En dat maakt dat de horloges er ondanks deze techniek elegant en toch hip uitzien. Dat is belangrijk, want behalve dat de Citizen horloges duurzaam zijn, wil het oog ook wat. En geloof mij, deze horloges zijn echt het aankijken wel waard. Je zult met veel plezier op je klokje kijken en constateren dat de tijd vliegt als je plezier hebt.

Duiken met Citizen horloges

Een speciale lijn van dit merk zijn de duikhorloges. Duikhorloges moeten natuurlijk erg accuraat zijn. Je wilt precies weten hoe lang je nog onder water kunt blijven. Of dat water nou zoet is of zout, het maakt de Citizen horloges niks uit. Jij kunt, ook onder water goed de tijd in de gaten houden. En dat is een veilig gevoel. Ook veel duikhorloges zijn uitgevoerd met ECOdrive, dit is het zonnepaneeltje waar ik het hierboven over had.