Het nieuwe jaar is weer begonnen en een nieuw jaar betekent ook een (hopelijk) zonnige zomer in het vooruitzicht. Genieten van festivals, gezellige avonden uit, lange strandwandelingen en niet te vergeten het zoeken van het perfecte plekje op het strand. In 2017 zullen er natuurlijk weer heel wat nieuwe interessante trends zijn om aan mee te doen en te ontdekken. Een trend waar we met zijn allen niet omheen kunnen is kleurgebruik, want kleur en de zomer gaan hand in hand. Veel variatie van tropische fruitsoorten, de nieuwe kledinglijnen die op de catwalk gepubliceerd worden en hippe strandtentjes tot woonaccessoires. Dat is wat wij dit jaar gaan zien. Je noemt het maar op en het is in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen.

Strandstoelen Zonnen in stijl deze zomer

De ouderwetse zwart-wit gestreepte strandstoelen zijn verleden tijd. Logisch eigenlijk als we kijken naar wat ervoor in de plaats is gekomen, want tegenwoordig willen wij alles het liefst zo makkelijk en compact hebben als mogelijk is. Laten er nu net handige strandstoelen zijn die aan deze eisen voldoen, je kunt ze overal mee naar toe nemen en de stoelen wegen bijna niks! Ideaal kun je zeggen, maar wat de strandstoelen nog net een stukje interessanter maakt zijn de vele kleuren. Creëer de kleuren combinatie naar je eigen smaak en ga er mee op stap. Je strandstoel kan nu dus matchen met die leuke gestreepte bikini die je eindelijk weer uit de kast kan trekken. Het gevoel dat een unieke kleurrijke strandstoel je kan geven is heel eerlijk niet te omschrijven, je moet het zelf ervaren. Voor de aankomende zomer is zo een unieke strandstoel dus echt een must-have. De stoelen zorgen voor een heuse inspiratie boost op het gebied van kleurgebruik voor accessoires en hebbedingetjes, want als we alles een beetje kleur geven (te beginnen met een stijlvolle strandstoel) blijven de ideeën maar komen. Voor je het zelf door hebt is kleur niet meer uit je ideale zomer weg te denken.

Zomerfruit

Bij een avondje van de warme zomerzon genieten kunnen cocktails natuurlijk niet ontbreken, en wat staat er nu leuker dan cocktails met de kleuren van mango, aardbeien, limoen, bosbessen, stervruchten en drakenfruit.  Relaxed zitten in de zon en genieten van een kleurrijk en verfrissend cocktailtje, dat wil toch niemand missen?